Jij wilt toch ook een voordelige tandverzekering?
Ja
Nee
Dus je hebt liever hoge tandkosten?
Nee
terug naar overzicht

Waarom een tandverzekering voor kinderen belangrijk is

Aangemaakt: 26 september 2017
Tandverzekering voor Kinderen

Snoepen, frisdrank of een lekkere koek als tussendoortje. Kinderen zijn er dol op. Maar suikers en zuren zijn de grote boosdoeners voor gaatjes en andere vervelende tandaandoeningen. Gelukkig bestaat er een tandverzekering voor kinderen. Waarom die zo belangrijk is? Je ontdekt het hier.

Je kind heeft gemiddeld 8 gaatjes

Heeft je kind tandpijn? Dan zijn gaatjes meestal het verdict. Als ouder wil je het beste voor je kinderen en daarom boek je meteen een afspraak bij de tandarts. En vaak blijft het niet bij deze ene keer.

Kinderen zijn gevoelig aan gaatjes. Wist je dat meer dan de helft van de 5-jarigen gemiddeld acht gaatjes heeft? Of jouw kind daarbij hoort, weten we niet. Wat we wel weten, is dat de kosten van tandartsbezoeken hoog kunnen oplopen. Neem daarom je voorzorgen. Met je tandverzekering voor kinderen geniet je van hoge terugbetalingen. Je flinke benjamin geniet zorgeloos van een gezond gebit.

Gaatjes en beugel terugbetaald

Een tandverzekering voor kinderen biedt heel wat voordelen. Je spaart er makkelijk meer dan 1.000 euro mee uit. En het strafste van al: je hoeft er bijna niets voor te betalen. Voor kinderen tot 3 jaar is het zelfs volledig gratis.

Ook dure tandbehandelingen worden zo plots betaalbaar. je tandverzekering betaalt bijna alle tandzorgen terug. Sommige volledig, andere voor een groot deel. Een overzicht:

  • 100% voor preventieve tandzorgen,
    bijvoorbeeld mond- en tandonderzoeken, tandsteen verwijderen
  • 90% voor curatieve zorgen & parodontologie,

bijvoorbeeld tanden trekken, gaatjes vullen, mondradiologie, tandvleesaandoeningen

  • 80% voor tandprothesen en tandimplantaten
  • 60% voor orthodontie,

Eigen tandverzekering voor je kind

Je tandverzekering voor je kind aanvragen gaat makkelijk en snel. DentaPlan toont dat aan. Even dit online formulier invullen en je taak zit erop. Bovendien kan je de eventuele premie

DentaPlan

Lage premies, hoge terugbetalingen

Ontdek onze tandverzekering

Ja, ik wil meer info over DentaPlan

Keuze
Stuur mij een aanvraagformulier op per:
Ik ga akkoord met de privacy policy
Ik ga akkoord met de privacy policy